正确答案: A

very strong

题目:The little boy was so fascinated by the mighty river that he would spend hours sitting on its bank and gazing at the passing boats and rafts.

查看原题 查看所有试题

学习资料的答案和解析:

  • [单选题]When he finally emerged from the cave after thirty days, John was shockingly pale.
  • startlingly

  • 解析:【答案】B【解析】starthng“惊人地”;enormously“极大地”;uniquely“独一无二地”;dramatically“戏剧性地”。四个选项都是以-ly结尾的副词,但意思完全不同,只有starthn9符合本题。

  • [单选题]The volunteers found the test more difficult when they did it the second time.
  • 回答下面的题目Kicking the Habit  What is a bad habit? The most definition is that it is something that we do regularly, almost without thinking about it, and which has some sort of negative consequence. This consequence could affect those around us, or it could affect us personally. Those who deny having bad habits are probably lying. Bad habits are part of what makes us human.  Many early habits, like sucking out thumb, are broken when we are very young. We are either told to stop doing it by our parents, or we consciously or subconsciously observe that others do not have the same habit, and we gradually grow out of it. It is when we intentionally or unintentionally pick up new habits in our later childhood or early adulthood that it becomes a problem. Unless we can break that habit early on, it becomes a part of our life, and becomes "programmed" into our brain.  A recent study of human memory suggests that no matter how hard we try to change out habits, it is the old ways that tend to win, especially in situations where we are rushed, stressed or overworked. Habits that we thought we had got rid of can suddenly come back. During the study program, the researchers showed a group of volunteers several pictures, and gave them words to associate with them. They then showed the volunteers the same picture again, and gave them new words to associate with them.  A few days later, the volunteers were given a test. The researchers showed them the pictures, and told them to respond with one of the words they had been given for each one. It came as no surprise that their answers were split between the first set of words and second. Two weeks later, they were given the same test again. This time, most of them only gave the first set of words. They appeared to have completely forgotten the second set.  The study confirms that the responses we learn first are those that remain strongest over time. We may try to change out ways, but after a while, the response that comes to mind first is usually the first one we learned. The more that response is used, the more automatic it becomes and the harder it becomes to respond in any other way.  The study therefore suggests that over time, our bad habits also become automatic, learned behavior. This is not good news for people who pick up bad habits early in life and now want to change or break them. Even when we try to put new, good intentions into practice, those previous learned habits remain stronger in more automatic, unconscious forms of memory.Boys usually develop bad habits when they are very young.

  • Not mentioned

  • 解析:【题干】志愿者们发现第二次测试更加困难。 A.正确B.错误C.未提及 【解析】文章没有提及志愿者是否发现更难。因此答案为 C 。 【考点延伸】 find+ 名词 + 形容词的结构中,形容词为补语。

  • [单选题]designed
  • 回答下面的题目:Traffic in Uur CitiesTile volume of traffic in many cities in the world today continuesto expand.This causes many problems,including serious air pollution,lengthydelays,and the greater risk__________ (51)accidents.Clearly,something must be done,but it is often difficult to persuade people to__________ (52)theirhabits and leave their cars at home.One possible__________ (53)is to make it more expensive for peopleto use their cars by__________ (54)charges for parking and__________ (55)tougherfines for anyone who__________ (56)the law.In addition,drivers could be required to pay for using particular routes atdifferent times of the day.This system,__________ (57)as“road pricin9”,is alreadybeing introduced in a__________ (58)of cities,using aspecial electronic card__________ (59)to the windscreen of the car.Another way of__________ (60)with the problem is to provide cheapparking on the__________ (61)of the city,and strictly control the number ofvehicles allowed into the centre.Drivers and their passengersthen use a special bus__________ (62)for the final stage of their journey,Ofcourse.the most important__________ (63)is to providegood public transport.However,toget people to__________ (64)the comfort of their cars,publictransport must be felt to be reliable,convenient andcomfortable,with fares__________ (65)at an acceptablelevel.

  • seen

  • 解析:固定搭配be known as…,表示“以……为(人们)所熟知”。故选B。

  • [单选题]According to the passage, it may soon be possible__________
  • 根据材料,回答问问题。The Science of the Future      Until recently, the "science of the future" was supposed to be electronics and artificialintelligence. Today it seems more and more likely that the next great breakthroughs intechnology will be brought through a combination of those two sciences with organic chemistryand genetic engineering. This combination is the science of biotechnology.       Organic chemistry enables us to produce marvelous synthetic (合成的) materials. However,it is still difficult to manufacture anything that has the capacity of wool to conserve heat and alsoto absorb moisture. Nothing that we have been able to produce so far comes anywhere near thecombination of strength, lightness and flexibility that we fred in the bodies of ordinary insects.Nevertheless, scientists in the laboratory have already succeeded in "growing" a material that has many of the characteristics of human skin. The next step may well be "biotech heartsand eyes" which can replace diseased organs in human beings. These will not be rejected by thebody, as is the case with organs from humans.       The application of biotechnology to energy production seems even more promising. In1996 the famous science-fiction writer, Arthur C. Clarke, many of whose previous predictionshave come true. He said that we may soon be able to develop remarkably cheap and renewablesources of energy. Some of these power sources will be biological. Clarke and others havewarned us repeatedly that sooner or later we wi/1 have to give up our dependence on non-renewable power sources. Coal, oil and gas are indeed convenient. However, using them alsomeans creating dangerously high levels of pollution. It will be impossible to meet the growingdemand for energy without increasing that pollution to catastrophic (灾难性的) levels unlesswe develop power sources that are both cheaper and cleaner.      It is attempting to think that biotechnology or some other "science of the future" can solveour problems. Before we surrender to that temptation we should remember nuclear power.Only a few generations ago it seemed to promise/imit/ess, cheap and safe energy. Today thosepromises lie buried in a concrete grave in a place called Chernobyl, in the Ukraine.Biotechnology is unlikely, however, to break its promises in quite the same or such a dangerousway.According to the passage, the science of the future is likely to be__________

  • to make artificial hearts and eyes

  • 解析:【题 干】根据文章,很可能__________。 【解 析】细节题。该题无法利用题干关键词定位到原句,改为定位选项。利用选项关键词可以定位到文中第三段讲到生物化学可以帮助我们在未来生产出人工器官,以替代人体中发病的器官,所以选项D是正确答案。

  • [单选题]The last few weeks have been enjoyable
  • past


  • 推荐下载科目: 职称英语
    @2019-2025 必典考网 www.51bdks.net 蜀ICP备2021000628号 川公网安备 51012202001360号