正确答案: C

have killed people

题目:We can conclude from this passage that avalanches________

解析:选项A和B在文中并未提及。文中提到雪崩的强大力量,可以毁掉整座房子,人肯定也是有伤亡的。选项C是正确的。

查看原题 查看所有试题

学习资料的答案和解析:

  • [单选题]新中国成立初期,国内的主要矛盾是
  • 封建主义和民主主义之间的矛盾


  • [单选题]What we have to take________the courses offered only for this term.
  • are

  • 解析:What引导的主语从句根据其宾语的含义确定谓语的单复数。例:What we want are books/is water.Courses是复数,排除选项B和D。这学期要做的事应用一般现在时。选项A是正确的。【句子大意】我们必须要选的课是只在这学期开的。

  • [单选题]The reason why all the solar energy falling on the earth can’t be utilized is that ______.
  • 根据以下内容,回答下面的题目。The energy which the sun radiates goes in every direction, and only a minute part of it falls on the earth.Even so, it represents power of about 5,000,000 horsepower (马力) per square mile per day; the sun gives us as much energy every miunte as mankind utilizes in a year.At present, we use this energy indirectly, and it is our final source of power.Coal represents the chemical action of the sun on green plants thousands of years ago.Water power results from the rain formed by vapor which comes from the evaporation of water under the sunshine.Even windmills operate because of air currents set in motion by the different heating affects of the sun in different places.Some day, through chemistry or some type of solar engine, we shall harness this great source of energy more directly.Already a scientist has worked out an engine, surprisingly efficient, in which the sun’s rays are concentrated through mirrors on a tube of water to create steam.How much energy given off by the sun reaches the earth?

  • our scientific knowledge is not sufficient


  • [单选题]The room ________often cleaned by the students.
  • is


  • 推荐下载科目: 考研 高考 自考 成考
    @2019-2025 必典考网 www.51bdks.net 蜀ICP备2021000628号 川公网安备 51012202001360号