正确答案: B

seen

题目:designed

解析:固定搭配be known as…,表示“以……为(人们)所熟知”。故选B。

查看原题 查看所有试题

学习资料的答案和解析:

  • [单选题]阅读材料,回答{TSE}题。Deport them or notIn a country that defines itself by ideals,not by shared blood,who should be allowed to come,work and live here?In the wake of the Sept.1 1 attacks these questions have never seemed more pressing.On Dec.11,2001,as part of the effort to increase homeland security,federal and local authorities in 14 states staged“Operation Safe Travel”-raids on airports to arrest employees with false identification(身份证明).In Salt Lake City there were 69 arrests.But those captured were anything but terrorists,most of themillegal immigrants from Central or South America.Authorities said the undocumented workers’illegal status made them open to blackmail(讹诈)by terrorists.Many immigrants in Salt Lake City were angered by the arrests and said they felt as if they were being treated like disposable goods.Mayor Anderson said those feelings were justified to a certain extent,“We’re saying we want you to work in these places,we’re going to look the other way in terms of what our laws are,and then when it’s convenient for us,or when we can try to make a point in terms of national security,especially after Sept.1 1,then you’re disposable.There are whole families being uprooted for all of the wrong reasons,”Anderson said.If Sept.1 1 had never happened.the airport workers would not have been arrested and could have gone oil quietly living in America.probably indefinitely.Ana Castr0,a manager at a Ben&Jerry’s ice cream shop at the airport,had been workin9 10 years with the same false Social Security card when she was arrested in the December airport raid.Now she and her family are living under the threat of deportation(驱逐出境).Castro’s case is currently waiting to be settled.While she awaits the outcome,the government has granted her permission to work here and she has returned to her job at Ben&Jerry’s.{TS}According to the author,the United States claims to be a nation__________.
  • founded on shared ideals

  • 解析:【答案】D【解析】由题干中的claim定位到文章首句。作者指出,美国是一个虽然没有共同血缘关系却拥有共同理想的国家,即美国是一个建立在共同理想基础上的国家。题干中的claim对应文中的define,选项D中的“shared ideals”对应文中的“by ideals”。

  • [单选题]The purpose of a custom is to cut down imports in order to protect domestic industry and workers from foreign competition.
  • tariff

  • 解析:【答案】D【解析】tax“税,税款”;toll“服务费”;fee“费用”;tariff“关税”。

  • [单选题]根据材料,完成{TSE}题。Fitness Movement The fitness movement that began in the late 1960s and early 1970s centered around aerobic exercise.Millions of individuals became engaged in a variety of aerobic activities, and51thousands of health spas developed around the country to capitalize on his52interest in fitness, particularly aerobic dancing for females. A number of fitness spas existed53to this aerobic fitness movement, even a national chain with spas in most major cities. However, their54was not on aerobics, but rather on weight-training programsdesigned to develop muscular mass, 55, and endurance in their primarily male56. These fitness spas did not seem to benefit57from the aerobic fitness movement to better health, since medical opinion suggested that weight-training programs58few, if any, health benefits. In recent years, however, weight training has again become increasingly. 59for males and for females. Many60programs focus not only on developing muscular strength and endurance but on aerobic fitness as well.61, most physical fitness tests have usually included measures of muscular strength and endurance, not for health related reasons, butprimarily62such fitness components have been related to performance in athletics.63, in recent years,evidence has shown that training programs designed primarily to improve muscular strength and endurance might also offer some health64as well. The American College of Sports Medicine now65that weight training be part of a total fitness program for healthy Americans.{TS}请在第__(51)__处填上正确答案。
  • literally

  • 解析:【答案】D【解析】fiteraⅡy“事实上;实际上”,根据原文意思:“……而实际上,上千的保健温泉发展起来了,……”所以选择“literally”。而affluently“丰富地,富足地,富裕地”,eligibly“合适地,合格地,理想地”,gorgeously“华丽地,壮丽地,美妙地”均不符合原文意思。

  • 推荐下载科目: 职称英语
    @2019-2025 必典考网 www.51bdks.net 蜀ICP备2021000628号 川公网安备 51012202001360号